Velkommen

Du er nå kommet till Klockargården og du er velkommen å bli så lenge du vil, lese og legge igjen en kommentar da blir jeg ekstra glad!

måndag 25 mars 2013

Norgegjester på besök

Nå er det snart påske og jeg ska se om jeg kan få till litt påskestemning her hjemme, det kommer kanske noen bilder på resultatet kan man misstenke... hehe

Under tiden får jeg kose meg med mine norske gjester!

onsdag 6 mars 2013

Vårkjennsel og sommerlengsel

Statusbilder fra hytta
 
Ja sol har vi sett litt av for en gangs skyll! Og ute ved hytta droppa det fint fra alle tak. Som dere ser henger det ned fra taket på bildene. Ja jeg listet meg forbi for ikke å få det i hodet... når jeg skulle ta bildene.
 
 For noen dager siden opplevde jeg for förste gangen, siden vi flytta til huset, ett takras! Ja mye snö har vi hatt noen av de seinere vintrene, men noe takras har jeg ikke värt med om före nu.
 
Noen bilder på mine seinere tulipaner og andre vårblomster...
 
 
Papegöye Tulipaner, perleblomster og hyasinter

Den nye sofan er hjemme!


Endelig nu er sofan hjemme!

 
Hei, hei, mine venner
Ja endelig er den på plass den nye sofan har kommen hjem till oss!
 
Her er den nye sofan till og med "nyvasket" og stövsugd etter alle kunstens regler. Solen skinner inn på bildene så fargen ser litt annerledes ut i virkeligheten.
 
Visst er den fin!

lördag 2 mars 2013

Hyasint i flor mm

Hyasint i blått
 Hyasinter er fine og lukter gott som bare det, så her har vi hadd velduft som har avlöst hverandre en tid. Herlig med god lukt i huset men allt har jo ett slutt dessverre. Når flere av disse underverkene er i blomst blir det kjempegod duft som spred seg (nesten) i hele huset.

Minipizza
Her er en veldig lett måte å lage minipizza på du tar en "polarkake" eller "Hönö kake"  eller lignende ferdigbakt bröd og legger på en ovnsplate,
bre på ett tynt lag med "Sweet and sour Kinesisk stärk saus",
siden en god skinke,
strö på revet ost som du liker og
sluttligen legger du ferske tynt skivede tomater og
krydder som du liker best med noen gode krydderier. 
Inn i förvarmet ovn i 225 grader till osten har smelt og ser litt gyllen ut og liker du den veldig krispig setter du på grillen... men håll vakt... da går det fort!
 
Her har jeg smasket i meg denne allerede på onsdag men ikke hatt tid å surfe inn på bloggen för i dag. ;) aldrig så seint att det ikke er gott for noe!