Velkommen

Du er nå kommet till Klockargården og du er velkommen å bli så lenge du vil, lese og legge igjen en kommentar da blir jeg ekstra glad!

onsdag 18 juli 2012

Brödbakst og Fuksia

Ja jeg vet att brödene ikke ser så gode ut i posen men de er nemligen bildbeviset på att jeg faktisk har bakt bröd denne sommern. Den broderte handduks pyntetingen henger i hytta og pryder sin plass i kjökkenet og er brodert av meg! Jeg broderer ikke så forferdelig ofte nemligen!
For den som nå undrer hva dette er for blomster så kan jeg fortelle att det er en fuksia som jeg fikk i presang av en god venninne. Hun er gal etter ampelvekster og jeg har jo plass her så den pryder hytta i åpningen till balkongen. Nå blåser det så forskrekkelig så den får bo på trygg grunn på innsiden på dyne og puteboxen som står der. For den intresserte finns det ett bilde i ett tidligere innlegg.

4 kommentarer:

Prinsesse Vilikke sa...

Nydelige bilder!! Det er greit med bildebevis så det ikke er noen tvil om at man faktisk har gjort det!

Ønsker deg en fortsatt fin julidag!

Klem Karen

Mayen sa...

Endelig tid til å surfe innom deg!!! Så mye du har fått gjort siden sist ;o)Mange fine bilder av både blomster og nymalte rom, og ikkje minst bakst! Kjenner at æ blei sulten..Ha ei fortsatt fin uke, klem

Milla sa...

Hihi, bakar du liksom jag så ofta(läs sällan) att bildbevis är välbehövliga? Brödet ser gott ut även i påsen :)
Ha det gott! Kram

tankar o bilder sa...

Nybakat bröd, mums!