Velkommen

Du er nå kommet till Klockargården og du er velkommen å bli så lenge du vil, lese og legge igjen en kommentar da blir jeg ekstra glad!

fredag 15 augusti 2014

Sensommertid med party

Gladiolus med skirt selskap i vasen
 Hei, har ikke sluttet helt med bloggen... men det er ikke like morro å skrive till "mamma" på bloggen lengre om dere forstår hva jeg mener. Hun gikk jo bort for nesten ett år siden, - ufattelig trist. Jeg har liksom ikke forstått dette ennu!
Ja, iblant har jeg begynnt å skrive noe som hun skulle likt å höre om, men jeg mister liksom tråden helt og tenker på annet som mamma sikkert ville vite noe om... og så kommer jeg jo plusselig på att ja nei hun finns jo ikke ... nei.... Da finns det jo ingen vits i å skrive om dèt....! 
Ja dere forstår kanske ikke hva jeg tuller om her, men mye av vitsen med bloggen var jo att hun skulle lese den og vite litt om ditt og datt her hjemme.

Piff og pynt innen gjestene kommer.
Her skulle ju noen vel valgte bilder av maten fått plass... men som det jo kan hende i digitale verden de blev det ingen ting av... men dukningen med rosa duk og servietter med brodering på gjorde besöket glatt overrasket. 
Meny:
Smördegs pesto kryddat lök"pizza"
 Indisk Kerala chickens med stekt banan og basmatiris
Diverse ostar ble servert till efterrätt.
Dukningen

5 kommentarer:

Jorid Johannessen sa...

Vakre blomster og nydelig duk. Dette kan du. Håper du ikke slutter med bloggen, det er sikkert mange som titter innom den. Ha en fin dag.

Mayen sa...

Der skulle jeg gjerne ha vært! Hvilken deilig meny ;o)Klem

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Takk till dere begge.
Her har jeg hatt ett opphold, kanske för länge... men min datamaskin har dessverre värt en pina og bruke så den har fått byttes ut mot en ny.

Håper dere har hadd det bra siden sist!?

Stolpås Gård sa...

Beklagar så förlusten av mamma din! Förstår precis vad och hur du menar...min pappa gick bort för ett par årsedan, så overkligt. Trodde inte föräldrarna kunde dö?!
Mycket vackra blommor🌟
Kram Sussi på Stolpås

Stridstorpet sa...

God fortsättning på det nya året!
Anne-Lie / Stridstorpet