Velkommen

Du er nå kommet till Klockargården og du er velkommen å bli så lenge du vil, lese og legge igjen en kommentar da blir jeg ekstra glad!

fredag 14 juni 2013

Rohodendron og nervöse mammer!

Rohodendron
Oj nu hade jeg nesten glemt att jeg hade lovet en bild på Rohodendronene som blomstret og blomstret ferdig her utenfor... og etter som jeg ikke har noe bra bilde på alle buskene så får dere ta till takke med dette närbildet på en av de hvite blomstrene. 
Ja man skal jo ikke love noe man ikke kan holde men denne gangen var det närt att jeg hadde glemt det hele...
 
Min elste gutt har idag reist ivei till Skara Sommarland med alle sine venner fra 9ende klassene som sluttet skolen igår.
Håper bare att allt går bra där borte fra mammas beskyttende vinger....
Hihi nå satte dere vel kaffet i halsen!?
 
Ja, jeg er en riktig hönemamma som er litt redd att barna mine skal fare ille ute i den store stygge verden där ute! (Ja, men han overlevde ju reisen till Roma og hjem igjen Skulle vel noen av dere påminne meg om! Men det kan jeg jo bare vifte bort som noe som ikke jeg har hört...)
 Men nå skal de "tullete" ungdommene till Skara Sommarland! Ja, alle som har värt på dét stedet vet jo hvilke farer som lurer i de kalle vatnene där! (Haj og annet...farlig... og kvekser/getingar) Hihi nej nå tuller jeg fält idag! Men nervös er jeg jo! Det må jo alle forstå!
 
Kan ikke sove inatt det er da helt sikkert!

2 kommentarer:

Jorid Johannessen sa...

Så flott en blomst. Ja ja hønemor, det går så bra, må jo prøve seg alene etter hvert. Har erfaring, mine har forlengst vært gjennom den perioden. Lykke til men gutten som begynner å bli voksen. Ha en fin dag.

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Takk Jorid du er da snill! Ha en fin dag du og
Klem fra Lena