Velkommen

Du er nå kommet till Klockargården og du er velkommen å bli så lenge du vil, lese og legge igjen en kommentar da blir jeg ekstra glad!

onsdag 16 maj 2012

Herlige vårblomster

Herlige blomster som blomstrer fint i vårsolen.

Den riktiga varmen har ikke kommet ennu i disse traktene, men det kommer sakteligen og blomstene spirer tross allt mye i alle fall... Det er jo en tröst!

7 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Så vackert!
Kram Kicki

desperat hemmafru sa...

Inte varmt här heller. Tyvärr! I morse var det 6 grader bara och nu är det hela 13,5. Skulle det inte vara varmt i Frankfurt???

Jo sa...

Sött!
Hoppas att ni har haft en härlig 17:e maj! :)

Puumuli sa...

Så fina pastellfärger! Alla färger ser så intensiva ut så här på våren. Ha en skön söndag!

Kram
Sari från Puumuli

Milla sa...

Här kommer jag igen. Jag ser att jag har missat massor av inlägg och det får jag be om ursäkt för. Du tar härliga bilder som vanligt och här hos oss kom värmen ordentligt idag. Hoppas att du har fått lite helg och ledighet och att solen värmer upp hemma hos er också. Ha en fin dag nu ska jag ut för att jobba på altanen igen. Kramar Milla

anneskreative sa...

Vakre små stauder du har. Jeg liker staudeblomster veldig godt, det er en gled hvert år å se de kommer igjen. Nå er det lovet varme her jeg bor, og i dag har jeg hatt årets første bikinidag på terrassen, det er bare helt skjønt. Nyt dagene du også. Anne

Stridstorpet sa...

Vi har haft vårens varmaste dag idag, hoppas det fortsätter så. Visst är det härligt med alla blommor som kommer nu.