Velkommen

Du er nå kommet till Klockargården og du er velkommen å bli så lenge du vil, lese og legge igjen en kommentar da blir jeg ekstra glad!

lördag 2 mars 2013

Hyasint i flor mm

Hyasint i blått
 Hyasinter er fine og lukter gott som bare det, så her har vi hadd velduft som har avlöst hverandre en tid. Herlig med god lukt i huset men allt har jo ett slutt dessverre. Når flere av disse underverkene er i blomst blir det kjempegod duft som spred seg (nesten) i hele huset.

Minipizza
Her er en veldig lett måte å lage minipizza på du tar en "polarkake" eller "Hönö kake"  eller lignende ferdigbakt bröd og legger på en ovnsplate,
bre på ett tynt lag med "Sweet and sour Kinesisk stärk saus",
siden en god skinke,
strö på revet ost som du liker og
sluttligen legger du ferske tynt skivede tomater og
krydder som du liker best med noen gode krydderier. 
Inn i förvarmet ovn i 225 grader till osten har smelt og ser litt gyllen ut og liker du den veldig krispig setter du på grillen... men håll vakt... da går det fort!
 
Her har jeg smasket i meg denne allerede på onsdag men ikke hatt tid å surfe inn på bloggen för i dag. ;) aldrig så seint att det ikke er gott for noe!

3 kommentarer:

Laila sa...

Glider bara in för att önska din helg blir bra tillsammans med din familj ♥

desperat hemmafru sa...

Jösses vad gott det där såg ut då! Var precis inne på en annan blogg som också hade så fina bilder att snålvattnet rinner. Ha en god fortsättning på söndagen!

Jorid Johannessen sa...

Så nydelig en blomst. Skal kopiere denne pizzaen når vi kommer til Norge, lettvint og god skjønner jeg. Når ungene var "små" laget vi noe som vi kalte for pariserpizza, loffskiver som vi hadde som bunn. Hyttekos. Ha fortsatt en fin helg.