Velkommen

Du er nå kommet till Klockargården og du er velkommen å bli så lenge du vil, lese og legge igjen en kommentar da blir jeg ekstra glad!

fredag 22 februari 2013

Tarzan lika med gullfisk eller kattfisk...

Hihi ja detta er som gullfisken som svömmer runt i ring i bollen sin... Tarzan ligger på lur og tror att nå blir det snart god middag, les: små saftige fuggler kjöttmeis og blåhettene, som pikker ivrig på matern som sitter på vinduet uttafor kjökkenet....
Han glemmer visst veldig fort´Tarzan altså! Nå sitter han där igjen.... og like vanskelig er det å få tak i de små... hihi, ja jeg får meg noen riktige smil her innimellom.... 
Nå skal det vel gå å få tak i den der lille fuggeln, tenker han nok
Nå skal han forsöke seg igjen, lader med hele kroppen.... Aj tassen slog i noe hart! Vinduet imellom igjen og lite omvårdende slikk på poten/tassen etterpå er påkrävet. Stakkars Tarzan blir like slukörete hver gang!
Stakkars lille foten.
For den som er observant så har jeg en kopp kaffe og en sjokoladepose med de gode sjokoladene som jeg fikk av mannen min på Valentindagen. Hihi, utrulig nok så finns lollypopen i posen  fortsatt!
 

4 kommentarer:

Milla sa...

Hihihi, stackars Tarzan. De är väl för goa katterna! Att de inte ger sig utan fortsatt tror att de ska kunna fånga en liten gobit genom fönstret.
Att du har kunnat låta bli chokalden, wow-vilken viljestyrka :)) Kram Milla

Mayen sa...

Klart man må prøve igjen! Katteverden vet du ,o) En dag er kanskje glasset borte...hi,hi
Ha ei fin uke ;o)

Lottemora sa...

Hehe, så herlig!

Ha en finfin mandag

Klemmer fra Lottemora

Meg og mine! sa...

Hei, hei og tusen takk for kommentaren hos meg! Kjempekoselig!
Så morro når nye bloggere finner min blogg!

Du har en utrolig koselig blogg, - så her kommer jeg igjen....

Ha en fin dag videre!

Inger G.