Velkommen

Du er nå kommet till Klockargården og du er velkommen å bli så lenge du vil, lese og legge igjen en kommentar da blir jeg ekstra glad!

måndag 16 april 2012

Hagemöblene har fått komme ut!


Tarzan er med som vanlig og koser seg i solen.
Ja i helgen fikk vi ut nesten alle möblene i alle fall Det kjennes jo alltid bra att man kan sette seg i hagen igjen selv om ikke temperaturene er idealisk for utomhusaktiviteter som å sitte stille for lenge i slengen.


Denne stolen var den reneste i samligen...

 Ja till og med parasollet fikk komme med ut nå... syns i bliden litegrann...


Kyrksjön syns på andre siden av veien som ett
blått band her i bilden.

I Hagelandet bakom utemöblene har det begynnt å röre på seg lite grann. Og grönt spirer opp fra bakken, det som syns best enn så lenge er de hårete store valmuene. Påskeliljer finns det med på gång.

5 kommentarer:

Laila sa...

Otroligt skönt att få sätta ut möblerna. Själv har jag inte gjort i ordning vår lilla minibalkong ännu... Men jag längtar! :-)

desperat hemmafru sa...

Ser lite kallt ut fortfarande...

Källeboda lantliv sa...

Härligt att få ut trädgårdsmöblerna .. Bara värmen som fattas .. Kram jeanette

Kremfaret sa...

Det gir en god følelse å sette ut utemøblene ja ;-) Så er det bare å krysse fingra for at man får brukt dem til det fulle snart!

Vi har fått ut litt, men trenger et langbord, samt en koselig benk + parasoll... og krukker og flere potter... Venter bare på godværet nå, snø er ikke helt samme greia! :p

Lindas Lille Leilighet sa...

Herlig å kunne sette ut stolene da:) Har dratt frem en som vi kan sitte i..Men verandaen er ikke helt ryddig enda..så vi får ta oss en omgang ute snart:) Håper bare det ikke blir mer snø;)

Tusen takk for alle fine kommentarer:)

Klem