Velkommen

Du er nå kommet till Klockargården og du er velkommen å bli så lenge du vil, lese og legge igjen en kommentar da blir jeg ekstra glad!

tisdag 24 april 2012

Liv i lundarna...

Skillan blomstrer for fullt i store tepper under trärne i hagen.

Ja det formelig exploderer av liv i hagen nå, så vi håper att det ikke blir kallere igjen nå for da blir jeg sur og grinig.
Valmuen har kommet så langt og Solbärbusken spirer for fullt. 
Till og med pionene har kommet opp nå med sine röde stilker. Det er så morro å se for hver dag blir det nye ting som dukker opp av jorden.
Till og med blomstrende busker og trär har begynnt å våkne opp. Heggen og Snöbollsbusken som jeg kaller den og de velduftende syrenene har begynnt å vise sine knopper.
Klattreblomsten (Kaprifolen med oransje blomster) på baksiden av huset har åsså slått ut sine blad.
Nå er det dags å få bort Krafset (blad og vissnede stilker, barn av tre som har sendt ut sine frö og ugress). Flax att vi klippte gressmatten så fint i höst for nå ser det ikke så vissent ut runt omkring.

3 kommentarer:

Milla sa...

Ja nu spirar det verkligen i naturen. Här hemma har Rabarberna har skjutit upp och vittnar om att de inom kort kan erbjuda årets första rabarberpaj. Skillan fyller gräsmattan och Blåsipporna ute i backarna stå. Vaknat har även krypen, brr, jag är ingen vän av krypen trots vetskapen om deras nytta i naturen.
Njut av allt ert fina i er trädgård. Nu går det fort framåt sommaren. Ha det fint!

ide-puffen sa...

Herlige tid. Har holdt på i hagen i dag og jippi Pionene er på tur opp og syrinen spretter. Blir så glad av spede spira.....som lyt få stå he he.
Kos deg
Randi

Gunnhild sa...

ååh, som jeg gleder meg til å starte opp igjen med hagen min! her har nesten alt bukket under av tomtegraving, sprengkulde og barfrost!
men, er jo utrolig morsomt å lage ny hage og da ;)