Velkommen

Du er nå kommet till Klockargården og du er velkommen å bli så lenge du vil, lese og legge igjen en kommentar da blir jeg ekstra glad!

torsdag 16 augusti 2012

Fixat till fest!


Vimpler gjör hele festen!
Her har mitt kjempefine vimpelband kommet opp till pynt inför festen! Forressten er det dette jeg vant på Giborten till http://designbymayen.blogspot.se/2012_08_01_archive.html Nå kan jeg jo ikke si att jeg aldrig vinner noe for hos henne vant jeg!!! Jeg er stoltere enn en tupp! 


Ribber og potetgrateng...


Se så fint denne pallen passet till vimplene..! Så her ble det stylet litt!


Hjemmelaget "Smörgåstårte" med rökt lax... mmm gott!

Ja her i sverige er det veldig populärt med Smörgåstårter i alle de varianter! Google det og dere finner en miljon forsjellige oppskrifter(recept) på dette fenomen...
Lett skal det väre å gjöre, så jeg har selvsagt funnet på dette selv med å låne litt av forsjellige oppskrifter. Liker jo ikke å ha leverpastei i mellomlagene på disse kakene, så jeg gjör en variant med bare kaviar/rom, majones, rökt lax, smörgåsgurke, creme fraice som jeg blander og brer på runde Hönökakor. Så pynter jeg med det jeg har for handen Rökt lax, reker, skinke, ja allt det som man liker og som ikke er för blött og blasker for mye.
Ja om du vill ha bedre mått og sånn på hvordan jeg har gjort denne just så hör av deg. 
Det er ikke vanskelig.

Ha en fantastisk dag
Håper vi får sol og varmt i morgen åsså!

3 kommentarer:

Livets små øyeblikk sa...

For noen søte vimpler, heldige du som vant hos Mayen:)

Jeg har hørt om Smörgåstårter men aldri smakt, tror jeg må prøve. Jeg vil gjerne ha oppskriften på denne om du vil dele den:)

Ønsker deg en fin fredag, håper på sol og varmt her også!
Hanne:)

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Oppskriften kommer i ett senere innlegg.

Stridstorpet sa...

Mmm, vad gott det ser ut.