Velkommen

Du er nå kommet till Klockargården og du er velkommen å bli så lenge du vil, lese og legge igjen en kommentar da blir jeg ekstra glad!

torsdag 2 augusti 2012

FJESING ELLER FJÄRSING

Huane mig! Huff a meg eller ta till noe ennå kraftigere uttrykk!

Dette her er ikke det man lengter etter å få på kroken gitt!
Den er en av våre giftige fisker som man kan fiske opp ved norges og sveriges kyst (med fler steder!) Den kan på sommern grave seg ned i sanden ved stranden og har man uflax så tramper du på den!
Ja og ellers så får man den med på kroken - tydligen - som vi gjorde når vi for ut på en av våre båtreiser ut på havet og forsöker på å fiske opp noen FINE, UFARLIGE OG GODE MATFISKER altså till middagen!
Fjesing INGENTING MAN VILL HA PÅ KROKEN JUST!

 I havet fanns denne fine maneten, åsså,  og ikke like kjedelig som å få en giftig fisk på kroken...

Fjesing eller manet hva er snuskigast?

 Men det beste var att etter vi hadde skräckslaget tatt opp den stygge fjesingen så fikk vi både små torskefisker og seifisker. De fiskene vi fikk ble sluppet tillbake i havet da de ikke var större enn de på bildene... Det får bli en tur till Rema 1000 eller noen annen butikk å fiske etter större fisker om ikke dette fisket gir bedre resultat snart....

Nei takker ja till en liten sei i stedet!


3 kommentarer:

Källeboda lantliv sa...

Hej . Va kul att du kikar in till mig ... Nu tar jag en titt hos dig .. Kram jeanette

Mayen sa...

Fiskekaker fra butikken er også helt greit ;o) Mail fra dæ mottatt med adresse, snart kommer pakke i posten, med en EKSTRA overraskelse!! Hint: Har noe å gjøre med innlegget ditt 29.juli.. Klem

Milla sa...

Jag visste inte ens att det fanns giftiga fiskar vid våra kuster!
Hm, maneter eller fjesingen som äckligast. Jag tycker nog maneten är äckligast med sin geléaktiga kropp och långa slingriga trådar. Brr.
Hoppas att ni fann någon fisk i en bättre storlek till middagen =D
Kram