Velkommen

Du er nå kommet till Klockargården og du er velkommen å bli så lenge du vil, lese og legge igjen en kommentar da blir jeg ekstra glad!

lördag 13 oktober 2012

Helgemat med variasjon


Bacon snurret runt grönn chilli med Philadelphiaost er en hit!
Ja om dere ikke har testet  Grönn chilli med Philadelphiaost og Bacon, för så kan det anbefales en test på disse. Da kan dere pröve grillfunktionen i ovnen om dere vill ha de litt mer krispige, vi la de i en smort form åsså fikk de stå i ovnen på ca 225 grader. Det er om dere liker Bacon... Ellers får dere vel pröve noe annet?


Dette er mjuke tynnbröd som er fyllt med rökt laks og kokte egg og rekesallat, gode!
På lille bildet er det gode Ölpölser fra Tyskland, og den nederste bilden er på Salsiccia, tykke kryddige pölser fra Italien. 


Dette er laksesnurrer med en god urteröre till.

Disse Lakserullerne er jo veldig enkle å gjöre! Og har man lite travelt kan kjöpe sånne färdige smördeiruller, som man legger laksen på, siden ruller du ihop og rullen deles i 1cm tykke biter som legges på smörpappir pensles med egg og strös med sesamfrö. Man velger selv vilken av sidene man begynner rulle inn rullen fra korte eller lange siden. Denne gangen valgte jeg den lange siden så rullene ble små söte munsbiter.
Till Urterören brukte jeg chreme fresh og majones 50-50 eller om du liker mer smak av majones tar du mer av den, siden tar du de krydder du liker enten fra ferske eller fryste hakkede og blander i. Jeg ´brukte like mengder ca 2-3 matskeder dill, persille, gresslök, timian, dragon (törket) men da får rören stå en stund ekstra så smakene kommer fram bra! Salt og pepper siden de krydder du liker

2 kommentarer:

Milla sa...

Åh, så mycket god mat!! Goda bufférätter. Ha det gott! Kram

Stridstorpet sa...

Oj, vad flitig du är i köket! Det såg så gott ut alltihop.