Velkommen

Du er nå kommet till Klockargården og du er velkommen å bli så lenge du vil, lese og legge igjen en kommentar da blir jeg ekstra glad!

tisdag 2 oktober 2012

Tyttebär og/eller Lingon


Krysantemum i vitt och lime

Disse fine krysantemumene har stått en lengre tid nå og er like fine!
Ja Jeg er så imponert over dette så  det vet dere ikke! Men bare for att jeg sa så, så kommer de vel å falle döde om nu da! (*fordet er det lov om*, det går troll i ord sier de...*hrmf*)
Tyttebär/Lingon

Lite tyttebär har vi fått i hus iår åsså... ja de er ikke renset på to av bildene, men det har dere allerede sett. Vi klaret oss fra å gå vilse i skogen (som ikke lenger er en skog for all skog er nu hugget ned og) det som ble igjen er jo fin utsikt og tyttebär og blåbärsris i massevis. Og en og annen sopp innimellom. Som dere vet har vi fotografert beviset med "gulingene" innen... hihi.


4 kommentarer:

Milla sa...

Ja nu är det väl knappt lönt att jag säger att Krysantemumen ser fina ut för de har väl redan fallit efter orden du skrev, skratt. Det är ju så ibland att när man säger något så blir det precis tvärtom, hihi. Så mycket lingon! Gör du egen sylt av dom?

Svar: Filmen Hyptnotisören var inte bra alls men maken och jag myser nog mest över att få gå ut o äta bara han och jag. Vi gör det inte så ofta men vi försöker bättra oss på den punkten =D

Ha en fin dag! Kram Milla.

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Javisst blir det lingonsylt och lite annat med...
och Krysantemumen står fortfarande men jag bara väntar nu vilken sekund som hälst ramlar de väl i stavar... hihi.

Mayen sa...

Vi har enda ikke plukket tyttebær her, men det er sikkert noen som har litt ekstra ;o)Derimot har det blitt bøttevis med rips og solbær, og akk så KJEDELIG å renske, men nå er det meste i boks!Så koselige kommentarer du la inn på nybloggen min ;o) Eplegryteklutene har jeg fått fra en gammel dame, men skapene mine er så fulle at det passer å lodde dem ut. Snart helg, klem

Stridstorpet sa...

Vilket lingonår det har varit, jag har plockat massor i höst. Det är så gott med lingonsylt.