Velkommen

Du er nå kommet till Klockargården og du er velkommen å bli så lenge du vil, lese og legge igjen en kommentar da blir jeg ekstra glad!

onsdag 24 oktober 2012

Gaveregn fra Tyskland


Ny inspirasjon Tyske blad
Ja stort takk skal de ha både min svägerska som tänkte på mig med sjokoladen, lykke soppene og fina nye blad fra Tyskland! Og stort takk till Farmor og farfar for att de tok med seg de fine presangene hjem!
Veldig fin innpakning av flaskene



Sjokolade balsamvineger og valnötteolje
  Disse fikk vi av farmor og farfar. vi har ikke haft tid og tillfelle å smake på de ennå men det bruker ikke väre vanskelig å smake...
Skal tillegges att maten vi laget i helgen ikke hadde hatt utrymme å smaksettes med disse nyhetene!

Spesielt fine innpakninger av alle tingene så lekkert med fine innpakninger, syns jeg.
 Disse flaskene innehåller fölgende spennende smaker sjokoladeeddik og valnötteolje som ska få innvies fremover da får dere mer utförlig informasjon om hvordan de var!

De fine lyckesopp telysene var innpakket så fint i tofarget höslige orange og grönnt. Med en liten bit soppband på dessverre glemte jeg å fotografere den! :(


Det hjerteformede er ett stearin lys


Lyckosvamparna er från min svägerka og alldeles underbart söte!
Dette er lyckoflugsvampar noe de kjör med i Tyskland og ifölge min svägerska så finns de over allt på hösten. De her får bo i kjökkenet tills jeg kommer på ett annet sted 



Her er de utplassert i mitt kökken så jeg alltid kan se de!

Lindt sjokolade fra Tyskland






Ja dette er ikke dårlig sjokolade kan jeg informere dere om!


4 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Åh vad fin bilder och vad fint du dekorerat! Ser ju jättemysigt ut. Jag hoppas lyckosvamparna bringar en hel massa lycka och jag förstår redan att det kommer att bli många "goda stunder" med innehållet i flaskorna. Chokladen är väl förbi?! Kram!

Elle sa...

Det roliga med tyska inredningstidningar är att de flesta "hemma-hos-reportage" kommer från Skandinavien ;)))

Stina sa...

Mysigt att få så fina saker.:-) Kram

Milla sa...

Så fina gåvor ni fick. Trodde först att det var Valnöts-öl i flaskan, hihi, innan jag läste din text. Underbara svampar. Jättesöta.