Velkommen

Du er nå kommet till Klockargården og du er velkommen å bli så lenge du vil, lese og legge igjen en kommentar da blir jeg ekstra glad!

onsdag 23 januari 2013

Gavetips

En presang med fler presanger i ett
 
Her har en kompis og jeg hadd det litt morro med å fikse en presang till en tredje kompis!
Fler små gaver samlet i en fin pose, med texten "Här får du en grej du inte hade väntat dig!" og litt rosetter og band setter litt extra piff på det hele... En alldeles spesiell blomst finns i bakrunnen på venstre side... hihi.
Man tar en agurk, gelé(hallon)bringebär, tannpirkere og setter fast bringebärene i tannpirkerne og stikker inn de i agurken, vips så har man en fin blomster. 
 
 


5 kommentarer:

Milla sa...

Hihi, vilken rolig gåva :)

desperat hemmafru sa...

Ja, det var ju jättekul! Det är det bästa man kan få. Gåvor man inte förväntar sig. Och det behöver minsann inte vara något märkvärdigt för att man ska uppskatta det. Jag hade gärna själv fått den där påsen...

Kram på er alla och hoppas J är bättre i armen!

Stridstorpet sa...

Haha, den där "hallongurkan" ser ut som en kaktus.Ha en trevlig onsdagskväll!

Mayen sa...

Ha, ha, det var en god idè! Takk for tipset. Junior skal i flere selskaper for tiden, han driver å kopierer pengesedler.. Klipper dem ut, krøller dem litt og legger dem dem pent i et kort.. Du kan tro mottakerne blir glade..en stund.. Og så får alle en god latter før den riktige gaven kommer på bordet!

Jorid Johannessen sa...

Mange fine innlegg siden sist jeg var å kikket på bloggen. Stilig den gaven. Her i Trondheim er kaldt, mellom 15-18 minus uke inn, uke ut.Håper våren kommer snart å tiner frossene kropper. Foresten så reiser vi til Thailand snart og blir borte i 2 måneder. Ha en fin dag