Velkommen

Du er nå kommet till Klockargården og du er velkommen å bli så lenge du vil, lese og legge igjen en kommentar da blir jeg ekstra glad!

onsdag 14 november 2012

Gjestetoaletten nesten klar

Före omgjörningen
 
 Ja dette har ikke värt ett prioritert område kan jeg informere dere om! Spesiellt som kattenes do har stått her inne så har ikke noen riktig syns att det er så trivelig å sitte her inne....( hehe, ikke for att kattene springer der så ofte, men det har jo hent...)
Her har tapetseringen påbegynnts i gjestetoaletten.
Syns her vilket fliser og fargen vi har hadd på veggene i flere av toalettene her i huset... og fortsatt har i ett till...
Tapetsert klart
Her er vi klaare helt og hållet med alle detaljer malerier og listen som er på plass. Speilet er ikke på plass ennå, så det skal bli morro å vise dere den åsså. Men litt mer piffiet med speil, en lampe i taket og kanskje noen tavler på veggene og en hylle mm.
Klart, men ikke ferdig piffet!
Er det noen av dere som kan tipse meg om ett bra gulv å legge på dette? eller noen matter som kan passe? Takknemlig om dere har noen tips å komme med! 

4 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Snyggt!!! Golvet och tapeten passar ju jättebra ihop, åtminstone på bild. I annat fall kan du ju alltid måla golvet också. Är snyggt med vit matta som du provat med, men de ser båda lite stora ut. Kanske ska du bara ha en sådan där liten matta som liksom ligger runt själva toalettstolen? Äsch, det var bara en fundering.

Laila sa...

Tänkte också på en liten matta som är runt stolen....

Vill bara titta in och säga att jag har inte glömt bort dig! ;-) Jag är här och läser dina inlägg.

tankar o bilder sa...

Snyggt!

Milla sa...

Kul att göra om :) Kram