Velkommen

Du er nå kommet till Klockargården og du er velkommen å bli så lenge du vil, lese og legge igjen en kommentar da blir jeg ekstra glad!

söndag 22 januari 2012

Neuenhain, Bad Soden am Taunus

Äpplelund i Neuenhain, Bad Soden

Vy fra Neuenhain, Bad Soden
 Her er noen bilder fra vår lillsemester som gick till den her litt mindre byen, som ligger noen få kilometer utenfor Frankfurt.

Neuenhain ligger veldig vakkert till i en bergssluttning som dere ser litt av på bilden till venstre. Den har mange fine eplelunder som denne till höyre og byr på mange muligheter till rekreasjon da den ligger i ett område som på medeltiden var känt för varma kilder och salt, kjent helsebrönnsområde, med andre severdigheter ikke langt derifra. Disse såkallede bad og kildevatnene byr kanske ikke på de beste opplevelse i smak, men byn er liten og gemytlig. Neuenhain har sin egen velsorterede slakter, ett bakeri og andre butikker, så man behöver ikke fare ivei på lengre turer om man ikke vill. Men...

Utkikkspunkten...

Toppen på berget


Ja en utkikkspunkt fann vi da givetvis... men det var ikke mulig å se knappt 10 meter framfor seg... Jaja, vi får dra dit igjen å velge en dag da det ikke er tåke tjukk som gröt på toppen!

2 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Oj, de här hade jag missat! Fina bilder är det ju. :-)

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

JAVISST,det blev ju några guldkorn...